mynewspapers.net

Hur man sätter Cub Scout patchar på

Hur man sätter Cub Scout patchar på


En Scoutdräkten är ett av de sätt som scouterna lära ansvar och stolthet. Varje scout är ansvarig för utseende och prydlighet i sin uniform och ska känna sig stolt när han passerar inspektion. Enhetligt används också till att Visa prestationer av scouten genom patchar har han förtjänat. Varje patch har det är egen plats på enhetligt och kan lätt fästas med en nål och tråd.

Instruktioner

• Bestäm på rätt plats för plåstret. Scoutledare eller expediten i butiken scout bör kunna berätta där plåstret hör hemma på enhetligt. Omväxlande, se scout handboken reda där plåstret bör bifogas. Låt din scout hjälpa dig, och han kan tjäna en annan lapp i processen.

• Platta skjortan ut framför dig, se till att det finns inga rynkor som du ska bifoga plåstret. Stryka skjortan om det behövs.

• Placera plåstret på rätt plats och hålla det där med maskeringstejp eller tyg lim. Använda tyg lim som en extra försiktighetsåtgärd om tråden någonsin går sönder eller slits.

• Sy plåstret på plats med en tydlig tråd eller en tråd som matchar den yttre sömmar runt plåstret. Med en symaskin, använda en tillbaka sy sy på plåstret. Fortsätta att sy över början stygnen att hålla dem på plats.

• Sy för hand om du inte har tillgång till en symaskin. Trä en nål med klart eller matchande tråd och vända den skjorta inifrån och ut. Föra nålen genom baksidan av skjortan, genom baksidan av plåstret på innerkanten av sömmar runt plåstret. Lämna en svans ca 3 till 6 inches lång till Fäst änden av tråden. Användning stygn även 1/4 till 1/8 tum apart runt plåstret tills du når där du startade. Se till att svansen du kvar är säkrad under dina stygn. Om du vill avsluta din tråd, passera nålen under stygnen längs insidan av tröjan. Vira tråden runt sig och Knut tätt. Klipp några långa svansar med sax.

• Koppla fläckar utan sömnad med hjälp av Badge Magic enhetliga Kit. Tillgängliga någonstans uniformer säljs, dessa självhäftande, skal-och-stick kit kommer i form av fläckar och kan tillämpas av scout och scoutledare vid en prisutdelning.