mynewspapers.net

Hur man sänka högt blodtryck naturligt med grönsaker

Hur man sänka högt blodtryck naturligt med grönsaker


Högt blodtryck, även känd som högt blodtryck, är ett tillstånd där det trycket som orsakas av kraften av blod inne i dina artärer är förhöjd. Blodtryck stiger och faller under dina dagliga aktiviteter. När blodtrycket är förhöjt över tiden, men kallas det högt blodtryck. Många receptbelagda läkemedel behandla detta tillstånd. Tillsammans med medicin, kan en sund livsstil och goda matvanor hjälpa till att sänka blodtrycket. Äta mat låg natrium och mättat fett kan sänka blodtrycket. Ändra din kost för att innehålla massor av grönsaker kan sänka högt blodtryck naturligt.

Instruktioner

• Ändra din kost gradvis med små steg. Om du är en tung Köttätaren, inte kommer att du förmodligen bli vegetarian över natten. Lägg till ångade grönsaker eller en fräsch Grönsallad med lunch eller middag. Försök att införliva en grönsak med rätter som normalt inte skulle innehålla en--till exempel, tillsätt hackad spenat pastasås eller strimlade morötter till tonfisk sallad.

• Välj endast grönsaker som du gillar. Du behöver inte äta alla typer av produkter vara friska. Det är bra att experimentera och konsumera en mängd olika livsmedel, men har du bättre framgång om du gillar vad du äter.

• Välj grönsaker som är hög i kalium. Sötpotatis, rödbetor, betor greenerna, zucchini och spenat är bra val. Kalium är ett viktigt mineral för balansering elektrolyter och stabilisera blodtrycket.

• Be ångade grönsaker i stället för pommes frites eller andra ohälsosamma smårätter äta ute. Om du beställer en sallad, begära en sallad dressing på sidan. Restauranger blir mer hälsomedvetna. Fråga din server om ersättningar.

• Överväga en övergång till DASH äta plan. TANKSTRECK eller kost strategier för att stoppa hypertoni, är en diet som stöddes av ett antal federala hälsomyndigheter och ideella organisationer, inklusive American Heart Association. DASH-kost innehåller grönsaker, frukt, fullkorn, fjäderfä, fisk och nötter. Det är också hög i viktiga näringsämnen som magnesium och kalcium.