mynewspapers.net

Hur man sandblästra ett konkret uppfartKonkreta uppfarter, även med ett lager av tätningsmedel på dem, lockar ett brett sortiment av smuts, skräp och färgning vätskor. Rengöring varje plats med ett rengöringsmedel speciellt framtagen för materialtyp kan ta tid och ansträngning. Alternativt kan du snabbt ta bort de flesta material från ytan på din uppfart med en tryckluft sandblaster. En sandblaster använder luft till brand en stadig ström av sand på uppfarten. Genom att använda sand som slipmedel, kan du skrubba de felande främmande partiklarna från betong, lämnar efter sig ett snabbt rensade betongytan.

Instruktioner

• Täcker alla ytor gränsar på uppfarten med plast för att skydda dem från flygande smuts och sand. Fäst på plats med maskeringstejp. Sätt på ett par skyddsglasögon, handskar, och långa byxor och ärmar att skydda dina ögon och hud från sanden.

• Stäng av alla ventiler på sandblaster och kompressor. Fyll behållaren av sandblaster med kvartssand och göra vissa tanken är ordentligt stängd.

• Slå på kompressorn och vänta för att trycket skall stiga till en punkt mellan 50 och 80 PSI. Ställa in kompressorn till en låg inställning att förhindra att sanden skur ett lager betong bort som du ren uppfart ytan.

• Håll staven av sandblaster ungefär en fot framför dig med munstycket för Trollspöet riktad mot uppfarten ytan på huvudet av uppfarten.

• Pressa in avtryckaren sandblaster att starta flödet av kiseldioxid mot betongytan. Använd en back och fram rörelse med munstycket på sandblaster direkt flödet av sand över uppfarten. Titta på ytan av uppfarten som sanden tar bort all smuts, olja eller avslutar från betongen. Justera lufttrycket uppåt för särskilt hård områden, men omedelbart sänka trycket om skadan börjar uppstå av betong, såsom ljus etsning.

• Gå ner längden på uppfarten och använda sanden från sandblaster ta bort oönskat material från ytan av betongen tills du når en uppfart bas. Släpp avtryckaren sandblaster och svep området ren med hjälp av en push kvast. Ta bort plastfolie och maskeringstejp, sedan förfoga över sanden.