mynewspapers.net

Hur man Sand & ren Teak utemöbler

Hur man Sand & ren Teak utemöbler


Teak utemöbler är på uteplatser överallt. Över tiden, kommer en välskött teak stol inte förlora sitt överklagande, men hellre ändra färger, som ger en annan form av attraktion. Dess ursprungliga färg kan bibehållas, men om du vill. Består av trä från tropiska skogar, är teak möbler ett attraktivt alternativ när möblera din uteplats. Att hålla det rena och kommer att förlänga sitt liv och hålla den vacker.

Instruktioner

• Arbete noggrant vid slipning teak möbler så du inte skadar den. Det är inte en bra idé att använda en power sander, som skulle kunna göra slipning processen för grovt. Håller i ett Snickeri sandpapper (bra kvalitet till medium-fint grade), försiktigt sand alla områden som kräver uppmärksamhet. När de områden som slipas först verkar vara smidig, stoppa slipning. Överdriv inte.

• Blanda lika delar vatten och diskmedel. Blanda en del blekmedel med tre delar av tvättmedel och vatten blandningen. Använd borsten för att rengöra möbler med denna lösning. Igen, vara säker inte till borste väldigt hårt eller för länge på något område.

• Köp teak cleaner om du önskar. Detta skulle kunna vara mer effektiv än en hemmagjord blandning, men kommer att kosta mer. Teak cleaner kan hittas på ett antal webbplatser (se resurser). Priserna varierar, så gör en del forskning innan de köper. Teak cleaner finns också var teak möbler säljs.