mynewspapers.net

Hur man samlar in din egen musslorMusslor är en av de äldsta arterna på jorden, att ha varit odlade av människor för nästan 900 år. Musslor är en av de mest prisvärda och uppskattad av seafoods. Medan de kan enkelt köpas i livsmedelsbutiker, kan musslor också skördas på lokala stränderna för en frisk och fri måltid. Med lite övning, en vass kniv och en hink med havsvatten, samla musslor är enkel och skapar en läcker maträtt.

Instruktioner

• Avgör när lågvatten är på din lokala stranden. Plats stövlar med handtag på fötterna, så du är säker när klättring på hala stenar. Lägga på handskar som hjälper dig att greppa när klättring över stenar och dra bort musslorna.

• Undersöka stranden för stora stenar eller bryggor. Stor mussla kolonier i allmänhet återfinns på sidorna av stenar eller på benen av trä bryggor. Välj stora kolonier, snarare än mindre de som precis har börjat, för att skörda mer mogen musslor.

• Välj större musslorna--de som har inga sprickor eller missfärgning. Skalen bör vara 2 till 4 inches lång--något större och de blir Sega, något mindre och de inte har mycket kött.

• Bända varje mussla med en hand, så det står vinkelrätt mot berget. Med den andra handen, skär de trådar som fäster till klippan med kniven. Dessa ämnen kallas byssal trådar.

• Placera musslorna i kyla påsen och lager tång i hela för att hålla musslorna färsk. Dessa skaldjur är ömtåliga och bör alltid hållas svala innan du äter.

• Infoga musslorna i stora plasten i påsen och förslut den. Lagra påsen i kylskåpet. Använda skaldjur inom 2 till 3 dagar. Äta färska musslor efter samla in dem för bästa resultat.