mynewspapers.net

Hur man samlar in begagnade stämplar för välgörenhetOm du överväger olika välgörenhet insamlingar möjligheter, kanske du vill ta reda på lite mer om samlande begagnade stämplar för välgörenhet. Det finns många företag, särskilt i Storbritannien, som kommer att betala för bulk mängder av begagnade stämplar. Det finns många välgörenhetsorganisationer som accepterar huvuddelen samlingar av begagnade stämplar som de sedan säljer. Samla in används frimärken är lätt om du vet hur man gör det ordentligt.

Instruktioner

• Instruera deltagarna att ta in frimärken som fortfarande är kopplade till papperet stöd, till exempel kuvert eller paketet. En kant av 4mm till 8mm lämnas runt stämpeln. Det bör finnas inga överskjutande material bifogas stämpeln än de 4 mm till 8 mm av papperet stöd.

• Sortera stämplar att maximera den ekonomiska potentialen. Frimärken ska sorteras in i en påse av frimärken från Storbritannien och en påse med stämplar från alla andra länder. Uppmuntra din samlare att hitta källor till utländska frimärken ska ingå i samlingen. De kan be om donationer från organisationer som arbetar med internationella företag.

• Samla alla stämplar och Lägg i dem i en stor säck.

• Samla så många stämplar som möjligt. De flesta företag som köper begagnade stämplar i bulk och betalar efter vikt. De mer stämplarna kan du samla, desto mer pengar kan du höja för välgörenhet.