mynewspapers.net

Hur man säljer öppen salt dips

Hur man säljer öppen salt dips


Öppna salt dopp, även kallad salt källare av samlare, är små kristaller eller silver "skålar" att hålla ungefär en tesked salt. De placerades på bordet för enskilt bruk, och större master salt källare var på bordet för allmänt bruk. Salt källare var populära till depressionen, när saltkar blev standard på amerikanska bordet. Den salt dopp inte längre hade ett syfte, som tillverkarna behandlas salt med fukt-absorberande agenter, William Heacock rapporter i "5.000 öppen salter: en Collector's Guide." Vissa utsmyckade öppen salt dopp föreställande djur och barn är särskilt collectable. Med antik konstglas och kristall skönheter salter öppna hålla samlare intresserade.

Instruktioner

• Identifiera öppen salter innan du försöker sälja. Några är värdefulla och vissa är inte, men utan identifiering, beskrivningar och sälja är mycket svårare. Kontakta personer eller klubbar för hjälp med identifiering och försäljning av öppna salt dips. Många öppna salt samlare specialiserar sig på en viss typ av salt källare och klubbar är ett sätt att hitta dessa personer. Tidiga amerikanska mönster glas klubben kan hjälpa till med identifiering och försäljning av mönster glas öppna salter, och den amerikanska skära glas Association kan hjälpa till med skära glas. Dessa klubbar är goda kontakter för att sälja glass salt dips.

• Grupp din salt källare efter typ eller stil. Leta efter tidiga amerikanska mönster glas eller Depression glas; kristall och konstglas. Identifiera öppen metallsalter av silverfat eller sterling; mässing eller okänd metaller. Lite salt källarna är metall med en infoga eller metall figurer. Dela in öppna salter i grupper inför försäljning.

• Sälja stora samlingar eller mycket värdefull öppen salter på auktion. En Dallas auktionshuset sålde några sterling silver salt dopp för strax under £650 vardera, rapporterade Kovels i deras nyhetsbrev 2008. Säljande värdefulla samlarobjekt och antikviteter på en stor auktionshus tar ett högre pris. Stora auktionshusen vanligtvis är selektiva, och endast kommer att ha en stor samling eller mest värdefulla salt källare för sändningen.

• Lista mindre värdefulla salt dips individuellt på Internet på auktion eller fast pris. Vara säker på att du vet vad du säljer och kan beskriva var och en samt ta närbild fotografier av eventuella skador. Om du inte är bekväm med din kompetens, kontakta någon som kan hjälpa med noteringen, fotografi, emballage och frakt. Sälja salt källare av mindre värde eller med skador i en grupp på Internet. Det finns samlare som är ute efter speciella stycken att slutföra en uppsättning eller en samling. Vissa samlare är intresserade av att köpa grupper av salt dopp för återförsäljning eller för handel.