mynewspapers.net

Hur man säljer onlineannonsering utrymme

Hur man säljer onlineannonsering utrymme


Att göra pengar på att sälja online annonsutrymme är ett bra sätt att använda upp en del av det oanvända utrymmet som du har kvar. Det är ett effektivt sätt att ersätta dig för de ursprungliga kosta dig skalade när du köpte ditt webbutrymme, samt att ge andra en chans att tjäna pengar med din produkt eller information för att sälja sin produkt eller information. Fem saker bör du innan du bestämmer dig att ta steget att sälja ditt online annonsutrymme. Alla är lika viktiga, och om du kan skapa en effektiv strategi för hur man gör det hela innan du börja sälja utrymme, du kommer att ha en mycket enklare och mer effektiv tid om potentiella kunder.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av reklam du vill för din webbplats. Detta kanske inte verkar vara en viktig fråga, men det kan faktiskt vara det viktigaste av allt. Om du säljer leksaker, sälja annonsutrymme för Viagra eller andra produkter som syftar till att vuxna marknaden är inte bra för båda företagen. Vara uppmärksam på de produkter du säljer. Du reklam kring dina produkter för att förbättra och inte vända människor bort.

• Fastställa typen och mängden trafik till din webbsida. Det är inte värt en annonsörs dags att annonsera på din webbplats om du inte får höga trafikvolymer. Att kunna ansluta till ett nätverk kommer att öka mängden trafik som du får regelbundet, liksom kvaliteten på trafik. För att ingå i ett nätverk, måste du dock ha en betydande mängd unika trafik som kommer att gynna resten av nätverket. Kvaliteten på trafik är viktigt eftersom du vill att personer som besöker som är köpare, inte gräsätare.

• Välja typer av annonsutrymme att sälja. Det finns tre huvudtyper av annonsutrymme som människor säljer. Först är direkt annons säljer. Detta är en av de svåraste sätt att annonsera eftersom du behöver antingen har höga volymer av trafik eller mycket specialiserade trafik att få köpare intresserad. Den andra typen av annonsutrymme att sälja är banner utrymme. Detta är den vanligaste typen av annonsutrymme, och den som många potentiella kunder anser vara den mest irriterande. Om du funderar på att sälja denna typ av utrymme, vet att du kan förlora några av din trafik på grund av den. Den sista typ av annonsutrymme att sälja är det nyaste--pay-per-klicket. Detta ger din trafik möjlighet att dra nytta av annonserna på ditt webhotell om de väljer och betalar klienten med varje klick på en annons. Detta är den mest idealiska för personer med mindre webbplatser som inte genererar mycket trafik.

• Bestäm ditt pris. Hur du väljer att prissätta ditt annonsutrymme är i slutändan upp till dig. Det finns inget rätt eller fel sätt att göra det. Dock är betalas ditt främsta mål. Det är därför att dra ut betalningar innan den når en viss innan betala en köpare inte kan vara perfekt. Ladda ett schablonbelopp---oavsett hur mycket annonsören gör med deras annonser, är ett sätt att garantera att du kommer att få din månatliga. En annan metod som människor använder är kostnaden per intryck. Detta innebär att i en månads tid, du betalar endast för hur många tusen gånger din annons visas. Genom exempel, om din annons bara dök upp 2 000 gånger denna månad, kan du endast skyldig £6, där i ytterligare en månad kan du är skyldig £16. Slutligen, betala med pay-per-klick-metoden skulle kunna vara perfekt. Du kan visa en kunds annons 50.000 gånger dag, men om annonsen är bara klickat på 20 gånger när du tar ut dem 30p ett klick, de kommer att vara skyldig du bara £6.

• Bestämma hur du ska hantera din reklamkampanj. Om du säljer ditt annonsutrymme schablonmässigt, är det enklaste sättet att hantera dina kampanjer att inrätta ett PayPal-konto eller andra faktureringskonto som automatiskt skickar ut räkningen till varje klient. De kommer att kunna betala dig direkt via konto. Å andra sidan, om du valt att ladda med en pay-per-klick eller en kostnad per intryck alternativ, stöter du på fakturering frågor som varje person kommer att faktureras annorlunda. Det finns flera program som du kan välja för att betala för samt några som är gratis som du kan använda. Men du kommer fortfarande stöter på samma problem med att fakturera alla separat.