mynewspapers.net

Hur man säljer min historia för en livstid film

Hur man säljer min historia för en livstid film


Sälja din livshistoria till filmer, måste du först skriva ett filmmanus eller anlita en manusförfattare att skriva det på din räkning. Sedan, nästa steg är att skicka manuset till filmproduktionsföretag i förhoppning att en dag kommer att få höra din livshistoria på den stora skärmen; Om du inte har varit plötsligt slungades in i rampljuset, som en verklighet TV stjärna, där filmproducenter är ivriga att köpa din historia och förvandla det till en blockbuster film.

Instruktioner

• Skriv ner kronologi av ditt liv från födseln. Skriva ner det i en anteckningsbok A4, Skriv upp det på ett ordbehandlingsprogram eller tala in i en diktafon. Skriv omfattande anteckningar om ditt liv--viktiga milstolpar, tankar, känslor och minnen. Inkludera uppgifter om familjens historia och anslutningar till andra människor som har påverkat ditt liv. Diskutera vilka aspekter av ditt liv skulle göra för en bra film.

• Besluta om hur ni kommer att göra dina anteckningar till ett filmmanus. Ska du försöka att skriva egna manus? Eller kommer ni att anställa en manusförfattare? Alternativt ska du skriva en självbiografi av ditt liv att få den publicerad och sedan få intresse för manusförfattare till anpassa din bok? Överväga en effektiv filmtitel stil för din livshistoria.

• Skriv ditt manus, om du väljer att skriva det själv. Hitta böcker om hur man skriver en bok eller ett manus, tillgänglig från din lokala bokhandel eller online bok fackbutiker. Ett manus måste skrivas i rätt format att anse att filmproducenter.

• Hyra manusförfattare, ha din historia berättad av en professionell författare. Om du inte är en författare, är det tillrådligt alternativet. Annonsera för en manusförfattare via nätet skriver forum, tidningar, skriva tidningar eller ditt lokala bibliotek. Dina chanser att produceras är mycket bättre om din berättelse berättas genom händerna på manusförfattare med en lista över film krediter till hans namn. Men kan din budget inte sträcka som långt, så du behöver hyra en manusförfattare som inte är så väl känd men som har minst en professionell skriva kredit.

• Skicka din färdiga manus till filmproducenter som skulle vara intresserade av att producera din typ av berättelse. Inkludera en till två sidan förslag av din livshistoria film idé och ett följebrev som inför dig själv på ett affärsmässigt sätt. Kontaktuppgifter och information om film företag listas i författare handbok, som uppdateras årligen. Tillgänglig i din lokala bokhandel eller online. Skicka ett kuvert med rätt returportot ha ditt manus returneras.

• Skriva en självbiografi av din livshistoria, som en alternativ film rutt. Skicka den till utgivare eller publicera din berättelse online via en Internet publisher att få din historia där ute. Du kan bli kontaktad av nya manusförfattare ivriga att anpassa din biografi i ett manus, om din berättelse har de dramatiska ämnen att göra en övertygande film.