mynewspapers.net

Hur man säljer märkeskläder OnlineSälja designer kläder online kan vara roligt och lönsamt. Det kräver konsekvent moderiktiga varor; en online plats; fotografering och Internet kunskaper. förtrogenhet med mode terminologi; och massor av mode savvy. Över tiden med konsekventa marknadsföring och utmärkt kundservice, ditt företag kommer att växa.

Instruktioner

• Utveckla mode kunniga och lära sig om kommande trender. Vet vad kommer att sälja. Åstadkomma detta genom att prenumerera till högsta mode industrin tidskrifter och webbplatser på Internet trend-prognosmetoder. Mode handlar om nu, så sätt dig före kurvan och vet vilka tendenser att vänta under kommande månader.

• Skapa återkommande försäljning genom att fylla en mode nisch. Specialiserar sig på något exklusivt. Oavsett om det är trendiga designerkläder, high-end jeans, haute couture eller vintage stilar, bör din webbplats ha signaturstil med konsekvent handelsvaror. Vid bestämning av din nisch, sticka med mode som du förstår.

• Hitta pålitliga källor för att hålla din butik fylld. Skapa en rutt och besöker leverantörer ofta. Secondhandbutiker, återförsäljning butiker, lokala designers, butiker, mode marts, och bulk massor är alla möjligheter. När du etablera källor, ta tid att utveckla relationer med store personal. Få på samtalslistor för anmälan när väljer designers och stilar är tillgängliga.

• Välj en plats. Bygga en webbplats för mode är komplicerat. Mallar finns tillgängliga på vissa webbhotell webbplatser. Ett första steg är att använda en auktionswebbplats. Hitta ett säljaren namn som uttrycker den designerstil du kommer att sälja. Förelägga den önskade kontroller och kreditinformation att öppna kontot säljaren. Kom ihåg att även öppna ett kreditkort bearbetning konto för kundbetalningar.

• Torka ren eller ånga dina varor innan man tar bilder. Fotografera dina varor med ordentlig belysning och skyltdockor. Använd en intetsägande bakgrund att bättre fokusera på kläder. Inkludera detaljer närbild och använda vinklar som komplement till kläder.

• Öppna butik genom att lista din första designer hitta. Använd sökord i titeln, som designer namnet; heta trender och färger; "NWT" att ange "Ny med Tag"; och beskrivande ord om produkten. Nyckelord måste noggrant beskriva vad du säljer. Titeln används i sökmotorer shoppers, så att det sticker ut och hålla den korrekt. Använd alltid korrekt sätt terminologi för att beskriva kläder attribut. Använda en mode ordlista för att åstadkomma detta.

• Bygga upp en online rykte. Upprätta en Internet-närvaro är viktig och tar flera år att bygga. Fungerar på din egen mode webbplats med en webbutvecklare medan du skapar ett namn för dig själv. Använda webbplatsen tredje part som ett verktyg för att få uttrycka ute om din verksamhet. Maila ut flygblad med varje auktion försäljning att främja din webbplats. Också, köpa dotcom-adress som matchar din säljaren namn.

• Leverera all försäljning omgående. Använda schablonbelopp sjöfartstjänster för att ta gissa ur fraktkostnader. Använd en leveransbekräftelse varje gång att ankomsten av varorna. Inkluderar ett visitkort och PR flyer i varje paket, och Linda träffar med omsorg. Använda vävnad papper och band, till exempel att lägga till en speciell touch till försäljning.