mynewspapers.net

Hur man säljer handgjorda kort

Hur man säljer handgjorda kort


Säljer handgjorda kort tar tid, forskning och beslutsamhet, men du kan tjäna pengar sälja dina kort. Din framgång beror på det arbete du lägger i. Internet har flera resurser du kan använda för att påskynda processen för försäljning och reklam dina kort. Du har potential att förvandla din hobby att göra handgjorda kort i en verksamhet samtidigt ha frihet att hålla flextimmar.

Instruktioner

• Ta några kurser om hur man startar ett företag för att utbilda dig på olika aspekter av att starta och driva ett hem-baserade företag. En gratis online-kurs finns på Myownbusiness.org för att komma igång med allt från redovisning och kassaflöde till öppna och marknadsföra ditt eget företag.

• Fotografera dina handgjorda kort och ladda upp dem på en webbplats för att skapa en offentlig online portfölj. Skriva ut bilder och sätta ihop en papperskopia portfölj att bära med dig. Båda portföljer bör listpriser för varje kort.

• Skapa visitkort för att dela ut till potentiella kunder och köpmän; korten kan vara köpta eller hemgjorda. Skriva ut grundläggande information som företagets namn om du har en, ditt namn, kontaktuppgifter som telefonnummer och e-postadress och URL-adressen till din webbplats som innehåller din online-portfölj.

• Säljer handgjorda kort till vänner och familj och ge dem var några av dina visitkort att dela ut till expandera din bas nätverksklient. Erbjuda dem några prover av dina bästa kort att fysiskt visa upp ditt arbete.

• Enligt entreprenör, Internet är en mycket effektiv kanal för att nå dina potentiella marknaden genom personliga nätverk webbplatser som MySpace, Twitter och Facebook, medan du använder offentliga webbplatser som Craigslist, eBay och Etsy. Sälja dina handgjorda kort genom lokala grupper och e-nätverket.

• Samtal lokala butiker om tillstånd att inrätta en uppvisning i deras butik. Fråga om du kan sälja dina kort i deras butik och vara beredda att ställa upp en affär med butiksägare som ger upp en del av er kommission eller sälja dina kort förskott för exklusiv användning av butiken.

• Kontakta lokala hantverk visar, festivaler och evenemang att ställa upp en monter. Några organiserade evenemang en avgift monter, men möjlighet att fysiskt främja dina handgjorda kort i mötesplatser vimlar av potentiella kunder kan vara väl värt kostnaden. Enligt entreprenör, även om du inte får en monter, kan du alltid göra affärer med utställarna.

• Dela ut så många visitkort som möjligt. High school och college campus, köpcentra, lagra bilparkeringar och många andra platser är populära platser att annonsera eller att helt enkelt dela ut flygblad och kort. Få tillstånd att dela ut kort innan du gör det och utbilda dig själv om lokala värvning politik.