mynewspapers.net

Hur man säljer handgjorda baby poster på internetAtt göra handgjorda baby poster kan vara ett arbete av kärlek. När du sätter din egen speciell touch på babyprodukter som du gör själv, kan du vara säker på att det finns ingen exakt som dem i världen. Om du undrar om andra människor kanske uppskattar dina talanger, undersöka hur man säljer handgjorda baby artiklar på Internet. En aktiv säljande marknad finns på Internet och du kan bli framgångsrik i att sälja din baby poster.

Instruktioner

• Skapa en baby objekt kan du som är unikt för din egen. Design och idé måste vara något du skapat själv---du kan inte dra nytta av någon annans idé eller designa genom att objekt och sälja dem. Om du skapar en haklapp med en speciell design eller dekoration, en virkade baby afghanska med ett speciellt mönster eller ens en baby mössa och stövletter, se till att designen är din egen så finns inga upphovsrättsliga frågor eller överträdelser.

• Praktik vilket skapar objektet till din process är finslipat och fulländat. Effektivisera tillverkningsprocessen och träna alla buggar så kan du göra din post i så lite tid som möjligt, men kvaliteten är top-notch.

• Inventera objekt när du har din process fulländat. Variera färger eller stilar så att du har mer att erbjuda dina kunder. Försök att skapa åtminstone en liten inventering att använda när du börja sälja dina objekt.

• Bestäm hur mycket det kostar dig att göra en punkt. Vara noggrann med dina kostnader och skriva ner hur mycket du har spenderat på varje material du använde för att skapa din baby. Om du har material på en rabatt, kan det belopp det kommer att kosta dig att göra ditt objekt variera---föra korrekta register så att du kan hålla reda på dessa variationer i kostnad.

• Forskning priset på liknande objekt på Internet för att se vad de kostar. Jämför din baby artikel i de jämförbara objekt som du hittar för att börja formulera ett pris för ditt objekt. Se till att du överväga din säljande region och den tid det tar att göra en artikel som du ställer in ditt pris så ditt pris kommer att vara rimlig, men kommer att ge dig en skälig vinst.

• Besöka några av de mer populära online marknadsplatserna på Internet för att undersöka vilka webbplatser kan hjälpa dig att sälja din baby poster. Två av de mest populära online marknadsplatserna för crafting artiklar är etsy.com och artfire.com. Etsy kan vara den mest välkända marknadsplatsen, är Artfire värt att överväga eftersom det inte tar ut några avgifter i säljande med en grundläggande konto. Båda dessa marknadsplatser kräver att du gör ett konto innan du säljer och Etsy kräver att du levererar ett kreditkortsnummer för att sälja avgifter.

• Överväga att skapa en blogg för att visa upp dina objekt. Du kan också ta order för artiklar igenom din blogg och utveckla en följande om du lägger tid och energi på att främja din blogg och din baby poster.