mynewspapers.net

Hur man säljer grossist Pandora smycken

Hur man säljer grossist Pandora smycken


Pandora är en heta smycken trend. I denna artikel ska vi visa hur man säljer grossist Pandora smycken.

Instruktioner

• Att köpa partihandel Pandora smycken att sälja, företag kommer att be dig för att ge dem ditt återförsäljning skatt ID-nummer online eller de kan be dig att faxa en kopia av din försäljning skatt.

• Många grossist företag kräver köpare att köpa ett minimibelopp. Du ska veta hur mycket pengar du vill spendera på grossist Pandora smycken innan du handlar.

• Några möjliga partihandel källor för Pandora smycken finns nedan. Du kan också göra en Internet söka med sökandet benämner "Pandora grossist", men se upp. Vissa webbplatser kan tyckas vara grossist vid första anblicken, men egentligen inte. Kom ihåg--en sann grossist källa kommer att ha olika priser för återförsäljare än för allmänheten och kommer att kräva ditt återförsäljning skatt ID.

• Vissa grossister inte kan tillåter dig att blanda och matcha din Pandora smycken stilar i en order. Om du har att köpa 10 i samma Pandora design, kan du inte att kunna sälja dem alla. Vilken charm är de hetaste säljande mönster? Hur lång tid tar det för att få din beställning? Vad händer om det finns problem med varan? Kan du skicka den tillbaka för en full återbetalning, eller grossisten skickar en ersättare bit? Bara göra affärer med leverantörerna i grossistledet Pandora som kan besvara dina frågor så att du kan göra ett välgrundat beslut.

• Besluta vad din märkning kommer att vara på Pandora smycken och vad ditt pris blir. Den genomsnittliga markeringen på smycken kan vara så hög som 65 procent till 100 procent.

• För att sälja Pandora och bli framgångsrika, bör du bestämma vilka dina kunder är och hur de vill köpa. Om din målgrupp består av kvinnor som arbetar, till exempel, kan du bygga en webbplats och sälja Pandora online så kunder ha bekvämligheten med att köpa helst. Om din målgrupp är pruta shoppare, kan en eBay-butik fungera bra för dig. Om du tror att tonårsflickor kommer att vara din bästa marknad, kan du ge bort något gratis Pandora smycken till trendsättande tonåringar i en lokal high school under förutsättning att de berätta för alla där de fick dem.

• Var noga med att bära din Pandora smycken överallt. Lämna ett spår av visitkort med en bild av din Pandora smycken i varje plats som du besöker. Donera ett par bitar av Pandora smycken till din favorit lokala välgörenhetsorganisationer i utbyte mot reklam ditt företag till sina anhängare.