mynewspapers.net

Hur man säljer bildelar OnlineEn begagnad bil försäljningsökning beror deprimerad ekonomiska förhållanden, enligt en September 2010 ABC News story. Om livet för begagnade bilar förlängs längre än normalt, fler reservdelar kommer att vara nödvändigt att hålla dem igång smidigt. Många konsumenter börjar deras bil del sökningar online att jämföra priser och att få mer information om del. Säljer bildelar online kan vara en lukrativ verksamhet venture.

Instruktioner

• Hitta tillräckligt utrymme för att lagra en inventering av bildelar. Kontakta en fastighetsmäklare för att hjälpa dig hitta en del på kommersiella lokaler att köpa eller hyra.

• Hitta bildelar till lägsta möjliga pris till öka din vinst. Gör en förteckning över delar tillverkare och jämföra priser. För att hitta leverantörer, skriver Jeremy Shepherd i "Hur man starta en hem-baserat Online detaljhandeln" att du bör "Scout nationella och internationella mässor för potentiella leverantörer." Bildelar & tillbehör utställningar äger rum över hela världen. Delta i händelserna närmast dig. Granska tidningar varje vecka och nätverk med mekanik och andra auto delar säljare att följa kommande spelningar.

• Köp delar för de mest populära bilarna direkt från tillverkarna. Inte överlager. Du kan alltid beställa delar för kunder när du kör. Överväga specialiserade på en viss marknadsnisch, som delar för antika bilar eller svårt att hitta delar.

• Utveckla en slogan för din bil delar venture. Fokusera på de viktigaste fördelarna för delar köpare, till exempel "snabb, gratis leverans" eller "Vi kan få någon del för någon bil." Lägga en del av din personlighet i ditt meddelande.

• Expandera din slogan till ett lättsmält marknadsföringsbudskap som du kan sprida genom artiklar, broschyrer och direktreklam. Plocka en stämning, som roliga fender benders eller allvar med säkerhet. Se till att alla som hör eller läser ditt meddelande minns det.

• Välj en oförglömlig domännamn. Zappos och Yahoo är två exempel på namn som fastnar i ditt huvud. Välj ett namn som är relevant för bilindustrin.

• Bygga en hemsida. Webbanvändare förväntar sig interaktiva webbplatser och inte helt enkelt bara en katalog. Anlita en professionell webbdesigner att skapa en webbplats med interaktiva funktioner, som motorer med klickbara delar som lära köpare hur fungerar delar i en bil.

• Lägga till relevant innehåll på webbplatsen. Finns användbara tips om gör det själv bilreparationer och förebyggande underhåll tips. Skapa en app som varningar användare när det är dags att kontrollera att förebyggande underhåll. Ladda upp bilder av bildelar och inkluderar en shopping vagn som ger dem möjlighet att göra sin beställning online.

• Registrera dig för handelsfartyg konton eller betalningsprocessor för att kunna acceptera kreditkort online. I boken "Design och starta en Online E-handel Business i en vecka" Jason R. Rich skriver, "typiskt det innebär betala en ansökningsavgift, fylla i pappersarbete och sedan betala en avgift per transaktion, plus en liten andel av varje kreditkort försäljning till handelsfartyg konto leverantören.

• Skriva ut broschyrer och visitkort. Även fortsättningsvis delta auto utställningar så ofta som möjligt. Skicka ut dina visitkort och broschyrer. Hyra en monter på dessa auto visar så att du kan få träffa några av dina potentiella kunder.

• Utveckla en politik för återvändande. Skapa en princip som samlar köpare till mods på att beställa från dig online. Erbjuder sig att betala för frakt tillbaka defekta delar. Eller erbjuder full återbetalning om kunden beställer av misstag fel del. Granska politik för återvändande från andra delar säljare och anta de element du.

• Annonsera online. Skapa banner-annonser och rikta dem till din webbplats. I boken, "55 Surefire Internet-företag du kan starta för Under £3.250" Melissa Campanelli (p.95) "du skulle behöva marknadsföra till bilentusiaster, i tillägg till kroppen och fender verkstäder och mekaniker."

• Annonsera offline. Tryckta annonser i tidningar, tidskrifter och annan plats din budget tillåter. Försök att få ditt budskap framför bilister så ofta som möjligt. Använda alternativa former av reklam som bildekaler, buss bänkar och måla din webbadress på kollektivtrafik bussarna.