mynewspapers.net

Hur man säkert fästa trä hyllor

Hur man säkert fästa trä hyllor


Trä hyllor kan fästas säkert med hjälp av ett hyllsystem som gör hyllor vara justerat eller genom att fästa hyllor permanent till väggar eller inuti skåp. Justerbara hyllor kräver att hyllor standarder (en typ av lång fäste med justerbara hyllor platser eller hål). Hyllan monteras hakar som fästes till standard. Permanent hyllor använda hylla parentes och avmönstringsliggarna för att skydda hyllan på väggen.

Instruktioner

Fästa justerbara standarder för hyllor

• Välj hylla standarder som är avsedda att stödja vikten av hyllan och de objekt som du sannolikt att lagra på hyllan. Standarder är länge metallfästena med många montering och hyllor hål, de finns i olika storlekar för olika användningsområden och laster. En standard monteras vanligtvis varje 4 fötter för att förhindra överdrivet bugande av hyllorna.

• Åtgärd och markera väggen där hyllor kommer att placeras. Om möjligt skruva standarder i dubbar. Använd ett vattenpass så Rita raka vertikala linjer på varje standard plats. Markera din monteringshålen på din första standard. Infoga vägg ankare om standarden inte är direkt över en väggregel. Skruva standarden på väggen med väggen ankarna och skruvar.

• Bifoga en hylla hängare till det nedre facket på din standard. Bifoga en hylla hängare till det nedre facket på en andra standard. Håll den andra standarden på montering vertikal linje som du tänker montera den. Placera en hylla över galgar och placera din nivå på hyllan. Ändra standarden så att hyllan är perfekt nivå. Markera din fästhål för din andra standard.

• Infoga din vägg ankare och montera din andra standard nu när du vet hyllorna blir nivå. Upprepa detta med så många standarder som du monterar.

Bifoga en trä hylla på väggen

• Bestämma placeringen av hyllan. Mark utanför gränserna för den hylla platsen. Flytta en regeldetektor mellan dina märken och lokalisera väggreglar. Om möjligt bör du montera hyllor parentes i dubbar. Markera din dubbar.

• Rita en ljus horisontell penna linje på hyllan höjden. Placera en hylla fästet så att övre kanten är rörande linjen och över en stud plats. Markera din monteringshålen.

• Skruva hylla fästet i väggreglar skruvarna lång. Upprepa detta för ytterligare fästen. Om din hylla är lång och eller det kommer att bära en tung belastning, mellanliggande hylla parentes eller Använd en redovisning styrelse för att hjälpa bära lasten. En redovisning ombord är en styrelsen horisontellt monterad under hyllan på väggen.

• Mäta, klippa och placera huvudboken styrelsen mellan hylla parentes. Skruva i huvudboken styrelsen i väggreglar. Placera trä hyllan över hylla parentes och redovisningen. Skruva ner genom övre hyllan i redovisningen med platt topp skruvar. Skruva upp genom botten på hylla parentes med kort träskruvar att inte kommer att uppstå genom övre hyllan.