mynewspapers.net

Hur man röker en cigarett som en dam

Hur man röker en cigarett som en dam


Det finns många kvinnor men endast några damer. Damer är en utvald grupp som lever med lätthet, stil och klass. För att vara en dam, måste du göra saker på en förnäm sätt. Detta kräver vissa påverkar som kan praktiseras och behärskar. En av de mest lockande drag av en dam är hur hon röker sin cigaretter. Någon kan röka, men inte alla kan göra det som en dam.

Instruktioner

• Ge en bild av effortlessness. Om du belysning, tar en dra eller föraskning, måste allt göras med nåd. Du måste röka på ett sådant sätt att du verkar göra det för bara din njutning. Det innebär att vara opåverkad av yttre påverkan.

• Har en annan lampa din cigarett. Detta initierar en handling av inlämning till dig, damen. När lutar mot ljuset, som bör vara en match, böj i midjan snarare än att utvidga din hals, att hålla fingrarna på cigarett genom hela processen i stället för pursing dina läppar för att hålla cigaretten.

• Håll cigaretten på filtrera, mellan din pek- och långfingret. Hålla det så nära hands som möjligt. Ju närmare till fingertopparna, mer feminina du visas. Den avger en känsla av läckerhet med kontroll.

• Hålla upplysta slutet av cigaretten uppåt, så att röken färdas rakt upp och inte genom fingrarna. Detta sker bäst genom att hålla armen något från kroppen med handleden extended nonchalant tillbaka i slutet.

• Fläkt du fingrar. Män skapar oftast en knytnäve runt sina cigaretter medan damerna ska hålla deras fint.

• Har cigaretten i munnen bara när du tar en dra. Låt inte den dinglar mellan dina läppar eller prata med den i munnen. Andas in medvetet som om du tittar på rök resa genom kroppen. Aldrig andas ut genom näsan, men försiktigt luta huvudet blåser röken ut och bort från dem omkring dig.

• Aska cigaretten genom att hålla filtret mellan tummen och långfingret och försiktigt knacka ovanför filtret med pekfingret. Häll inte filtrerade slutet med tummen i ett försök till aska.

• Placera rumpan av din färdiga cigarett direkt till en askkopp eller helst till en personlig pocket askkopp som du bör bära runt med dig. Flick det eller inte kasta den på marken för att bli kvävd av din fot.

• Gör det till rutin att bära myntverk med dina cigaretter. Efter förfoga över din färdiga cigarett, automatiskt dra ut din myntverk och sakligt sätt placera en i munnen.