mynewspapers.net

Hur man ritar klänningar steg för steg för barn

Hur man ritar klänningar steg för steg för barn


Många små flickor vilja fästa klänningar. Om du är nybörjare, måste du några tips för att lära dig hur man drar. Allt du behöver är några papper och en penna. Du bör börja med en enkel design, då som du får bättre, kan du lägga till mer i detalj till dina klänningar. Färglägg dem med färg pennor efter du ritar dem med en penna. Detta kommer att lägga intresse till teckningar.

Instruktioner

• Skapa den grundläggande formen av kjolen. En hel kjol kommer att vara formad som en klocka. Börja Rita en rak linje för 3 till 4 inches, sedan Susa linjen upp och runt för att skapa en bell form. Detta är perfekt för kjolar som har full bottnar, som de som bars av Askungen eller Belle från "Skönheten och odjuret".

• Rita upp på klänningen. Börja vid midjan, kom ihåg att röra spetsen på din penna till kjolen så toppen och botten av klänningen möta. Skapa formen små, grunda "C" på ena sidan. Gör samma sak på andra sidan. Detta skapar en midja på din klänning.

• Rita ett "V" ansluta "C" bokstäverna på din klänning. "V" blir halsringningen av din klänning. Radera och ansluta där behövs för att göra klänningen ser lämpligt.

• Lägga till detaljer till din klänning om du önskar. Ett skärp, eller brett band kan läggas till midjan. Några bågar kan läggas till kjolen. Om du vill lägga till volanger längst ned i kjolen, rita en oavbruten rad av gemena bokstaven "Kristinas" som är anslutna till varandra.

• Dra i ärmar i du vill skapa långa ärmar på klänningen. Helt enkelt rita två parallella linjer ner till härma långa ärmar på klänningen. Som du får mer träning, kommer du att kunna rita mer i detalj, eller ändra formen på dina klänningar lite.