mynewspapers.net

Hur man rita hus

Hur man rita hus


Rita din egen anpassade hus planer kan ge dig mycket frihet när du skapar ett hem. Om du har aldrig använt professionell hem design mjukvara innan, finns det enkla designprogram som gör ritade planer lätt att utföra, även för nybörjare. En gång fullständig, kan anpassade planer tas till en arkitekt eller en byggnad inspektör att få en stämpel av godkännande.

Instruktioner

Designa ditt hem

• Köpa en kopia av programmet programvara 3D hem arkitekt. Du hittar den på någon programvara butik eller online. (Se referenser nedan.) När du har installerat, kan du börja Rita dina egna hem planer.

• Skapa väggarna i ditt hem genom att klicka på ikonen för avsnittet vägg överst på skärmen. Klicka och dra någonstans på skärmen för att rita en vägg. Medan du ritar, kommer du att kunna se avsnittet vägg exakta dimensioner. Detta kan hjälpa dig att exakt beräkna proportionerna av de wall. Till exempel kan du varje vägg 15 fot i längd för att skapa ett strukturellt ljud inuti.

• Lägga till fönster och dörrar i din bostad genom att klicka på ikonen för en dörr överst på skärmen. du kommer att se flera alternativ, inklusive olika typer av dörrar och fönster. Välj typ av dörr eller fönster du vill, klicka "OK". Klicka någonstans på designen att placera ditt fönster eller dörr. Upprepa detta tills du har tagit så många fönster och dörrar som du vill.

• Lägg till verktyg och eluttag. Klicka på ikonen för en toalett överst på skärmen. Välj verktyget från listan över alternativ, inklusive toaletter, varmvattenberedare och ugnar. Klicka in på din design att infoga särskilda verktyget du valt. För eluttag, klicka på ikonen för en elektrisk kontakt. Klicka någonstans på din design att lägga till ett eluttag.

• Lägga ett tak till din design till slut huset. Klicka på ikonen för ett tak på toppen av skärmen. Ett fönster visas frågar för specifika pitch och sammansättningen av taket. När du har angett information om ditt tak, klicka på "OK". Taket kommer att visas på din hus design.