mynewspapers.net

Hur man rita ett kors med vingar

Hur man rita ett kors med vingar


A stiliserade kors med ängel vingar bakom det är en kraftfull symbol som ofta används för att uttrycka respekt eller längtan efter en nära anhörig som har gått bort. Kors med vingar gör slående tatueringar och ritningar. Genom att lära dig hur man skissa robust men ändå grundläggande änglavingar, kan du skapa en särskild ritning som återspeglar din religiösa övertygelser och känslomässiga band till vänner och familj. Några grundläggande konstnärsmaterial är allt du behöver för att komma igång.

Instruktioner

• Bestäm vad du vill korset ska se ut. Rita en grundläggande T-form med trubbiga eller spetsiga kanter i centrum av uppsatsen korset och avsätta den bit av papper. Dra ut en separat bit papper och börja skissa en änglavinge som pekar rätt.

• Skiss benstomme toppen av vingen av tänkande av vingen har en struktur som liknar en mänsklig arm. Rita tre små cirklar med Mellersta cirkla i 45 graders vinkel nedåt från vänster och höger cirklar. Utrymme till höger och centrum cirklar 2 inches isär och den högra cirkeln 3 inches från centrum. Dra en tunn linje från den vänstra cirkeln, ner till centrum, upp till höger och tillbaka ner igen något mot kanten av papperet.

• Rita en smal triangel under den vänstra cirkeln. Skissa konturerna av vingen genom att spåra benstomme och triangeln. Segmentera wing blocket i tre delar med tre, vågiga linjer som öka i frekvens när du rör ner mot botten av vingen.

• Rita en linje rakt ner från tredje, långt rätt små cirklar till botten av formen flygel. Skiss korta rader från första till andra, och det andra till tredje horisontella, svängda linjer efter riktningen av konturer i de horisontella linjerna. Koppla nederkanten på varje kort, vertikal linje med en kort vågrät linje som böjda, ger intrycket av fjädrar. Upprepa för den nedre delen, att lägga till fjädrar från tredje raden längst ned i vingen.

• Fyll i den smala triangeln med liknande fjädrar. Radera små cirklar och eventuella återstående kontur mellan fjäder lederna.

• Placera vingen ritning på en ljuslåda och slå på den. Lägg papperet med korset på toppen av vingen och spåra vingen på höger sida av korset. Ta bort det översta bladet, flip vingen ritning över och ersätta korset på toppen. Spåra vingen, nu inför vänster på vänster sida av korset att slutföra korset med vingar ritning.