mynewspapers.net

Hur man ringer en mobil i Israel

Hur man ringer en mobil i Israel


Det är mycket billigare att ringa direkt än att göra en telefonist telefonsamtal till en mobiltelefon i Israel. Utomlands, för att ringa ett samtal måste du först slå en sekvens av nummer. Att ringa utomlands är inte svårt att göra när du vet och förstår följd av nummer. När att ringa till en mobiltelefon, måste du lägga till en extra siffra sekvensen.

Instruktioner

• Ringa upp den internationella direkt riktnumret i det land som du ringer från. Denna kod kan du ringa utanför det land du ringer från. I USA är koden "011." Om du inte vet den internationella direkt riktnumret i det land som du ringer från, använder ett online-verktyg (se resurs 2) eller en land koden lista att leta upp koden (se referens 3).

• Ratten "972," som är landskoden för Israel.

• Ratten "5." Denna kod kan du ringa en mobiltelefon i Israel.

• Slå den ort eller riktnummer. Du kan använda ett online-verktyg eller en land koden lista för att leta upp den ort eller riktnummer. Ort eller riktnummer i Israel är ensiffriga koder. Riktnummer för Tel Aviv - Jaffa, Israel, är "3."

• Slå den sjusiffriga telefonnummer av mobiltelefonen som du ringer. Ordna av numrerar att bli uppringda när att ringa till en mobiltelefon i Jerusalem, Israel, från Förenta staterna är 011 + 972 + 5 + riktnummer + lokalt nummer.