mynewspapers.net

Hur man Reseed Bermuda gräs

Hur man Reseed Bermuda gräs


Bermuda gräs är ett extremt populärt gräs i söder och sydost regioner i USA. Detta gräs är populär eftersom den växer fort, drosslar ut ogräs och tål torka. Bermuda gräs är ofta valet för omläggning gräsmattor som har skadats eller har planterats med frö mindre lämpade att det varma vädret i söder. Omläggning en gräsmatta kan åstadkommas med utrustning från uthyrning butiker från hem och trädgård butiker.

Instruktioner

• Välj en tid på våren när temperaturer inte kommer att gå under 18.3 grader C. Bermuda gräs är värmekänsliga och behöver varma dagar och nätter att gro ordentligt.

• Hyra en trädgård rorkult och en makt rake från en utrustning Uthyrning butik. Använd den trädgård rorkulten bruka upp 6 inches av marken i området för att vara reseeded. Använda power raken för att jämna marken efter tilling.

• Ta ett jordprov till county förlängning agent. Tillämpa ändringar av marken som råd av förlängning agent.

• Hand rake marken för att ta bort ogräs eller tidigare gräs, införliva jord ändringar och förbereda en slät yta. Använd en trädgård roller för att kompakta toppen av förberedda ytan. Bermuda gräs gror bäst på ett fast underlag och gå på ytan bör lämna fotavtryck mer än en 1/4 tum djup.

• Använda en broadcast spridare för att sprida Bermuda gräs utsäde i en takt på 1,36 till 2,27 kg. per 1 000 kvadratfot. Sprida halva fröet i en riktning och halva utsädet i rät vinkel mot den första sådd. Detta bidrar till att uppnå jämn täckning.

• Kratta området som var seedad till ett djup av 1/8 tum. Använd en trädgård roller till kompakt jord efter att det har varit rakade.

• Tillämpa en lätt dimma av vatten flera gånger om dagen för att hålla jorden fuktig. Jorden måste hållas fuktig på detta sätt för nästa 10 till 14 dagar eftersom fröna gror. När fröna gror, gradvis minska frekvensen av vattning och öka längden på bevattning för att främja djupare rot tillväxt.

• Klipp gräsmattan till en höjd av 1 tum när gräset plantor når en höjd av 2 inches. Efter flera sticklingar, minska klippning höjd till 3/4 tum för resten av växtsäsongen att främja snabbare tillväxt. Gräsklipp kan finnas kvar på gräsmattan.