mynewspapers.net

Hur man reparerar smycken knäppen

Hur man reparerar smycken knäppen


Om din favorit halsband eller armband har en trasig lås, inte lämna den tynar bort i din smycken box. För de flesta typer av knäppen är ersätta den trasiga lås med en ny ett enkelt jobb.

Instruktioner

• Kontrollera att faktiska spännet är bruten. Ibland, kommer ett spänne ramla eftersom hoppa ringen--en enkel metallring med ett litet snitt på ena sidan--har brutit eller sträckt öppen. Ersätta en trasig hoppa ring eller crimp en lös ring stängd.

• Identifiera trasiga lås typ. Det finns flera sorter. De vanligaste är våren-ringar och hummer knäppen. En enkel rund ring som öppnas genom att dra tillbaka en liten, fjäderbelastade knopp är en spring-ring. Knäppen hummer är fjäderbelastade, men öppna genom att trycka på spännet. Deras form liknar en hummer klo. Om spännet är ansluten till halsbandet med en hoppa ring, är det lätt att ersätta. Om spännet är lödda på, behöver du professionell hjälp.

• Köpa en ersättare spänne. Knäppen finns tillgängliga online och på din lokala hantverk butik. Kontrollera att stil och färg kommer att matcha dina smycken. Om du väljer, kan du uppgradera stil med lås som kommer att vara lättare att använda.

• Koppla ur den gamla lås från smycken. Använda ett par tång för att hålla ena sidan av hoppet ringen ansluter den gamla lås. Sedan använda ett par tång nål näsa för att öppna hoppa ringen. Öppna hoppa ringen genom att vrida den, inte sprida den. Fördelningen kommer att försvaga ringen.

• Fäst den nya lås. Koppla den nya lås genom hoppa ringen och vrida hoppa ringen stängd. Kontrollera att hoppa ringen stängs tätt, eller spännet kan glida av genom luckan. Upprepa för den andra änden av smycket.