mynewspapers.net

Hur man reparera & jämna ut ett knäckt & kvittade betong Garage golv

Hur man reparera & jämna ut ett knäckt & kvittade betong Garage golv


Konkreta garage golv spricka och bli ojämlika av många anledningar, inklusive en felaktig ursprungliga ansökan eller reglerandet av jorden under betonggolvet. Om du har stora sprickor i din betong, skiftande och/eller lösa kan vara aktiv och roten problemet måste rättas eller spricka visas igen. Små och stora konkreta sprickor repareras annorlunda och måste repareras innan ett golv kan riktas. Reparera och sedan nivellering en betong garage golv är ett projekt som sträcker sig över några dagar för att låta allt för att ställa in korrekt och kan kräva några hjälpande händer.

Instruktioner

• Ta bort allt skräp från sprickan med en stålborste.

• Använda ett icke-sura konkret renare att rengöra spricka och omgivningen. Använda samma märke av icke-sura betong renare och spricka sealer. Låt området torka.

• Fylla sprickor som är djupare än 1 tum med ett lager av sand ¼ till ½ djup. Häll sedan ett ¼-tums lager av spricka sealer över sanden i sprickan. Lämna den spricka sealer att torka över natten. Applicera ett andra ¼-tums lager av sealer och låt torka. Fortsätt tills sprickan är jäms med omgivningen.

• Bredda längst ned på sprickan med en borrhammare att göra botten bredare än toppen.

• Installera en vinyl konkreta patch med en murslev direkt sprickor en ½ tum djupa eller grundare. Installera en vinyl konkreta uppdateringen i ¼-tums lager till spricka med en murslev. Låt torka ett par dagar och sedan lägga till fler lager om det behövs tills jäms med omgivningen.

• Måla en bindning självhäftande i sprickor som är djupare än ½ tum. Använda samma märke av limning lim som vinyl konkreta patchen. Blanda sand i vinyl konkreta patchen för djupa sprickor. Applicera en vinyl konkreta patch i ¼-tums lager till spricka med en murslev sedan låt torka några dagar. Lägg i lager tills lappat området är jäms med omgivningen.

• Tillåt patch att torka och bli blanka. Slät med en trä float för texturerat betongytor. Smidig med en metall float för smidig betongytor.

• Torka av golvet och lapp alla hål och sprickor före början. Förhindra utjämning förening sipprar in andra områden av spikning trälister till dörrkarmar av dörrarna på kanten av din arbetsplats.

• Blanda nivelleringscylinderns förening efter tillverkarens anvisningar. Pensla på ett tunt lager av nivellering sammansatta mix med en bred push kvast att prime golvet. Applicera ett lager för nyare golv och två lager för äldre golv. Låt de jämna sammansatta torr en till två timmarna.

• Häll ett tjockt lager av blandade nivelleringscylinderns förening på golvet i ett bortre hörn av väggen mittemot avfarten på garaget. Tom ett andra lager i golvet bredvid först längs väggen mitt emot utgången. Häll ytterligare lager längs väggen mittemot avfarten, sedan flytta över rummet tills golvet är täckt. Arbeta mot dörren medan hälla. Låt det jämna sammansatta torrt tillverkarens rekommendationer.