mynewspapers.net

Hur man rengör vitt läderväskor

Hur man rengör vitt läderväskor


Tillverkad av garvade hudar från olika djur, har läder många användningsområden inom textilindustrin. Vitt läder kan produceras genom två typer av garvning processer---aldehyd eller syntet. Båda processerna producera blek eller krämig vit färg läder används vid tillverkningen av vita handväskor. Borttagning av smuts och fläckar på vitt läder kräver noggrann rengöring. Fel renare kan vända en vit påse gula eller, ännu värre, förstöra lädret alla tillsammans.

Instruktioner

• Torka vitt läderväska med en fuktig svamp för att ta bort yta smuts och uppbyggnad. Lägg till en skvätt diskmedel svampen att öka rengöringen makt.

• Skölj svampen i klart vatten och torka bort alla tvålrester. Torka den vitt läder väskan torr med en mjuk trasa för att se till att vattenfläckar inte utvecklas.

• Ta bort bläck på vitt läderväskor genom att doppa en bomullstuss i 70-procentig isopropylalkohol. Gnid bomullstuss över pennanteckningen tills den försvinner. Torka med en fuktig svamp efteråt. Torr med en mjuk trasa.

• Fyll en sprayflaska med förhållandet 1:1 av destillerat vit vinäger och linolja. Spray vit läderväska med lösningen och polera bort fläckar med en mjuk trasa.

• Häll en liten mängd bakpulver i en liten skål och blanda i tillräckligt med vatten till en tjock pasta. Applicera pastan i vitt läder väskan med en mjuk trasa. Ta bort svåra fläckar genom att gnugga trasan i cirkelrörelser tills fläcken försvinner. Torka bort bakpulver pasta med en fuktig svamp. Buff och torka lädret med en mjuk trasa.