mynewspapers.net

Hur man rengör svarta lack möblerLack lägger till en hård, glänsande och nonporous finish möbler som har målat eller målade svart. Lackade möbler kräver sällan någon rengöring än damning. Även om det är tänkt att vara kan scratch - och fläcktåliga, hård användning tråkig eller skrapa denna typ av finish. Hantera svarta lack möbler med omsorg, och alltid testa en rengöring eller polering produkt i ett inconspicuous område att se till det inte kommer att skada glans.

Instruktioner

• Fukta en mjuk, luddfri trasa med vatten. Torka trasa över ca 12 kvadrat inches av den lackade ytan. Snabbt buff området med en torr trasa för att förnya sin glans. Upprepa tills hela pjäs av möbler är ren.

• Applicera en liten mängd av lösningsmedelsbaserade möbler renare att en färsk trasa, om ytterligare rengöring krävs. Torka av maskinen på en inconspicuous areal att testa. Om den svarta lacken inte bleka, är det säkert att använda. Applicera cleaner till ett litet område, efter det omedelbart med en torr trasa, gnugga tills ytan är torr. Upprepa tills hela är ordentligt rengjord.

• Tillämpa en liten prick av flytande möbelpolish på en ny duk. Torka på ett litet område av mattlackad finish. Följa omedelbart med en torr trasa, polering till en hög glans. Upprepa tills hela pjäs är skyddad.