mynewspapers.net

Hur man rengör svart granitgolv

Hur man rengör svart granitgolv


Svart granitgolv är populära bland villaägare som vill ha en modern och samtida inredning. Granit är en relativt tuff och fläcktåliga ämne, har du fortfarande att rengöra den ofta för att behålla sin lyster och skydda dess färg och finish. Vissa ämnen som citrusjuicer, alkohol och vinäger kan permanent skada din granit om kvar på det för länge. Svart granit rengörs ungefär samma som andra granitgolv, men särskilda åtgärder bör vidtas för att undvika strimmor, tvål rester och vatten märken som syns bättre på den svarta ytan.

Instruktioner

• Tillsätt flera droppar av flytande skålen rengöringsmedel till en hink med varmt vatten och blanda det tills SÅPLÖDDER form.

• Doppa duken i vatten och torka av ytan på den svarta graniten tills smuts lossas. Vrid ur trasan över en diskbänk att avyttra det smutsiga vattnet.

• Upprepa processen tills alla smuts tas bort från den svart granitgolv.

• Skölj duken i klart vatten och torka ren svart granit yta för att ta bort alla tvålrester. Tvålrester visar upp lätt på svart granitgolv och kan göra den ytan ser tråkig eller randig.

• Torka ytan med en ren trasa. Detta kommer att förhindra vit vattenfläckar bildas på ditt svart golv och kommer att polera bort några streck.

• Om denna process inte helt ren din svart granitgolv, köpa en granit cleaner från din lokala järnaffär. Följ tillverkarens anvisningar, som generellt kräver att du spraya renare på ytan av golvet och torka det med en ren trasa.