mynewspapers.net

Hur man rengör småstenar läder

Hur man rengör småstenar läder


Småstenar läder har ett vackert utseende och en intressant konsistens. Men liksom alla former av läder, småstenar läder ordentligt rengöras och vårdas för att behålla sin lyster. Ta tid att rengöra din småstenar läder ordentligt kan också förlänga dess liv och förhindra dessa läder tillbehör från ser gamla före sin tid.

Instruktioner

• Köpa en läder cleaner utformats för användning med småsten och texturerade läder. Detta kommer att säkerställa att den renare du använder kommer inte att skada de känsliga läder ytorna.

• Fukta en mjuk trasa och doppa den i lädret renare. Arbeta upp ett bra lödder på trasan och gnugga in det ordentligt i läder.

• Tillåt läder renare torka in i ytbehandla av småstenar läder. Vänta ca fem minuter och torka sedan bort eventuella överskott läder renare. Polska läder med en mjuk, torr trasa.

• Tillämpa en kvalitet läder balsam på en fuktad trasa. Torka läder balsam i småstenar läder att mildra och skydda den. Kontrollera att läder balsam du använder är utformad för texturerade läderprodukter.

• Använd en kvalitet läder tätskikt agent på småstenar läder, speciellt om du kommer att bära läder objekt utomhus i dåligt väder. Gnid impregneringsmedel i lädret noggrant, låt det torka och sedan torka bort eventuellt överskott.