mynewspapers.net

Hur man rengör Rainbow sandaler

Hur man rengör Rainbow sandaler


Rainbow sandaler är ett populärt varumärke flip-flop känd för sin komfort, hållbarhet och stil. Medan de klassiska thong versionerna är gjorda av premier läder, erbjuder nyare stilar sandaler av hampa, gummi eller plast (eller en kombination av material). Medan varumärket totes deras mångsidiga funktion, kommer att regelbunden användning av din Rainbow sandaler orsaka dem att mörkna och väder. Effektiv rengöring metoder kan dock hjälpa fräscha utseendet på din Rainbow sandaler och hålla dem både moderiktiga och funktionella.

Instruktioner

• Fukta en trasa med varmt vatten. Lägga till en liten bit av maträtt-tvål, men inte tillräckligt för att duken för diskmedel. Gnugga trasan försiktigt över smutsiga områden på Rainbow sandaler att upptäcka ren. Använd en gammal tandborste till skura skräp från din läder regnbågar; använda en professionell läder renare för tuffa jobb.

• Sänk 100-procent plast regnbågar i en hink med tvål och vatten. Blötlägg i fem minuter och kasta flera gånger för att bryta isär caked skräp. Tvätta över med en svamp, skura ordentligt på smutsiga områden. Lufttorka i full sol.

• Tvätta 100 procent hampa regnbågar i tvättmaskinen. Köra cykeln (helst "hand-tvätta cykeln") i kallt vatten, med bara lite tvättmedel. Lufttorka regnbågar i full sol i minst sex timmar. Använda en stain remover penna (eller spray) på vit hampa versioner, eftersom detta kan hjälpa rengöra tyget. Gör inte rent med det här alternativet om regnbågar är gjorda av läder eller plast-material.