mynewspapers.net

Hur man rengör Nubuck skorNubuck är en typ av mjukt läder med en sammetslen konsistens. Även om Nubuck skor ser snygg och smart, är nackdelen med denna typ av skor att Nubuck läder har ingen skyddande lager som skydd mot smuts, olja, fett och andra skadliga ämnen som kan jord och skada skor. Regelbunden skötsel och underhåll är nödvändigt om du vill hålla dina Nubuck skor ser ren och smart. Skydda dina Nubuck skor genom att tillämpa en protectant lösning och regelbundet rengöra dem med en Nubuck borste eller trasa.

Instruktioner

• Dab Nubuck och mocka protectant lösning på skorna när de är nya och sedan var fyra månader eller enligt sko tillverkarens instruktioner. Lösningen hjälper till att stöta bort smuts och fett genom att bilda en skyddande barriär över Nubuck.

• Borsta Nubuck försiktigt med en specialitet Nubuck borste eller trasa att rensa damm från skor, ta bort torra fläckar och återställa repig områden av skon. Använda en cirkelrörelse och borste mot "luggen" av Nubuck för att återställa flacka områden.

• Gäller en torr, ren trasa Nubuck blot bort olja och fett fläckar. För starkt färgade Nubuck kan du också tillämpa en läder-avfettning agent för att ta bort den smuts men alltid först kontrollera att agenten är säkert att använda på mocka och Nubuck.

• Dab Nubuck rengöringsmedelslösningen på skorna att rengöra dem och ta bort smuts. Vänta på lösningen att torka på Nubuck och sedan polera dem med Nubuck trasa eller borste.