mynewspapers.net

Hur man rengör med vinäger & borax

Hur man rengör med vinäger & borax


De flesta kommersiella rengöringsmedel innehåller giftiga kemikalier som inte är bara dåligt för människors hälsa, men planeten. Detta har lett många att konvertera till grön rengöring metoder, med hemgjord rengöringsmedel över kommersiella produkter. En populär hemgjord rengöringsmedel är en vinäger och borax rengöring lösning. Denna blandning kan användas för att rengöra olika saker i ditt hem. När du vet hur man gör en vinäger och borax rengöring lösning kan du börja göra ditt hem renare och grönare.

Instruktioner

• Mäta en kopp borax pulver. Åtgärd destillerat en fjärdedel av en kopp ättika. I en gammal skål eller mugg, blanda två ingredienser. När fullt blandas två ingredienser kommer att göra en pasta. Använd denna vinäger och borax rengöring lösning för att skrubba din toaletter rena. Använda en scrub pensel för att Applicera pastan till smutsiga toalettstolen, låt det sitta mellan en till två timmar. Sedan skrubba och skölj.

• Blanda hälften en kopp destillerat ättika och två tsk borax pulver i hälften av en gallon vatten. Detta gör en hemgjord rengöringsmedel som kan användas istället för en over-the-counter all-purpose cleaner. Rengöra badrum ytor, speglar bänkskivor och krom fixturer med denna blandning. Denna vinäger och borax rengöring lösning kan förvaras mellan användning.

• Få fläckar av din matta med vinäger, borax och salt. Gör en pasta genom att blanda en fjärdedel av en kopp av varje ingrediens. Gnid pasta i matta fläcken. Låt pastan sitta på mattan i några timmar, sedan vakuum det upp när det är torrt.

• Ättika och borax kan också tjäna ett antal syften i tvättstugan. Du kan lägga en halv kopp ättika till sköljningen och det mjukar upp din tyg. Du kan också lägga till en kopp destillerat ättika till början av din tvätt last bli av starka lukter som mögel och rök. Borax är ett mycket användbart tvätt verktyg, och kan hittas i tvätt gången. Du kan lägga till en halv kopp borax tvätten att öka ditt vanliga tvättmedel. Det hjälper desinficera, ta bort svåra fläckar och hålla kläder luktar färskt.