mynewspapers.net

Hur man rengör makro mocka

Hur man rengör makro mocka


Makro mockatextilier är trendiga och bekväma att underhålla om du vet hur man rengör dem ordentligt. Rengöring av dessa typer av tyger tar inte lång tid och det är en enkel process. dock om du inte rengör dem ordentligt, kan du skada dina tyger med överblivna vatten ringar. Eftersom makro/micro mockatextilier är gjorda av polyesterfibrer, små spill stöts bort enkelt, men tygerna torkar ganska snabbt är så rengöring en ny spill eller fläcken direkt absolut nödvändigt att upprätthålla kvaliteten på tygerna.

Instruktioner

• Kontrollera taggarna på din möbler för S (lösningsmedel rengöringsmedel), W (vattenbaserade rengöringsmedel) eller S-W (lösningsmedel eller vatten-baserade rengöringsmedel) att veta vilken typ av renare för att använda. Sandskädda vatten på ett område som inte syns (som på undersidan av en kudde eller bit möbler) om det inte går att hitta en tagg och Låt sitta i en timme. Om en vatten ring lämnas vidare till steg 2--annars, rengör med flera små applikationer av en varm tvållösning, sköljning och klappa helt torr innan du använder ett annat program.

• Strö bakning soda över det färgade området om det är ett färskt spill eller en gammal stinkande fläcken. Låt den bakpulver sit i 20 minuter för att absorbera vätska och lukter, sedan gnida bort.

• Strö över torr/pulver matta renare över det färgade området rengöras. Scrub pensel området och Låt sitta i 20 minuter. Vakuum pulvret ut i rensade området och vänta på halv ett timme, då check till se om området behöver ett annat program.

• Ring en matta rengöring eller kemtvätt företag om du inte kan behandla de färgade områdena. Köpa deras rekommenderade produkter som företaget använder, om de säljer dem eller låta dem tvätta makro fibre sig själva.