mynewspapers.net

Hur man rengör leriga kläder

Hur man rengör leriga kläder


Leriga kläder drabbar inte bara nyfikna barn, men även vuxna som borde veta bättre och ruffa mot-terrain idrottare. Lera kan vara en av de mest besvärliga fläckarna ta bort från kläder. Agera snabbt är avgörande för dina chanser att lyckas lera fläckborttagning. Kläder som redan har tvättats och tvättas är mycket svårare att ta bort fläckar från.

Instruktioner

• Sätta gummihandskar på händerna för att skydda din hud från kemikalier. Skrapa bort eventuella lera rester med en trubbig kniv kant. Detta kommer att hjälpa rensa området av leriga rester och tillåta kemikalierna att tränga djupt in i kläderna.

• Fyll handfatet med ljummet vatten och placera på golvet eller en annan plan yta. Mät ut halv tesked flytande hand tvätt tvätt och häll i handfatet av vatten. Häll ut en matsked vitt bord ättika och lägga detta till handfatet av vatten också.

• Sänk muddied artikeln av kläder i handfatet av vatten. Säkerställa kläder är helt under vattnet så att blandningen kan arbeta bort med leran. Lämna kläderna i blöt i 15 till 20 minuter.

• Ta bort objekt av kläder från handfatet och lägga åt sidan. Njut av en svamp i tvättsprit. Gnugga svampen över det färgade området av kläder. Använd en motion från centrum av fläcken och öppnas utåt.

• Töm handfatet och fylla på med ljummet vatten. Lägga till en enda tesked enzym före blöt produkt i vattnet. Placera plagget i handfatet, helt nedsänkt, och lämna i cirka trettio minuter. Ta bort plagget från bassängen efter trettio minuter och hänga upp för att droppa torr.