mynewspapers.net

Hur man rengör läder kuter

Hur man rengör läder kuter


Läder kuter är ett underbart sätt att tillbehör dina outfits, oavsett om det är klädd i en exotisk läderbälte med en dyr pantsuit eller ett läderbälte från kohud som du bär med blå jeans och casual outfits. Läder kuter kommer att pågå i många år om de får ordentlig vård. Rengöring din läderbälte är inte svårt och kan göras med bara ett par grundläggande hushållsprodukter.

Instruktioner

Kastilien tvål metod

• Fukta en ren, mjuk trasa med ljummet vatten och vrid ur fukten.

• Gnid fuktad trasa försiktigt över en bar av Kastilien tvål. Kastilien tvål finns på apotek eller lågprisbutiker. Den är gjord med vegetabiliska eller olivolja och är mycket mild.

• Gnid läder kuter raskt med trasan. Gnid en annan fuktig trasa över området för att skölja och sedan gnugga det raskt med en ren, torr trasa. Upprepa den här metoden ett par gånger att rengöra fläckar och glans till läder.

Sadla Tvålig metod.

• Återställa gamla läder till nära nyskick av rengöring med sadla tvålig, enligt University of Georgia högskolan av familj och konsumenten vetenskaper Cooperative Extension Services webbplats. Lite av sadla Tvålig gälla din läderbälte med en fuktig trasa. Gnid den sadla tvålen över hela bältet och skölj det genom att gnugga försiktigt med en fuktig trasa.

• Rent oljig och fetthaltig ställen med en trasa doppad i Kemtvätt vätska. Detta finns på en dry-cleaner eller en rabatt butik.

• Rub ricinolja hela bältet att renovera det och hålla sin smidig känsla. Polera med en ren, torr trasa