mynewspapers.net

Hur man rengör Labret dubbar

Hur man rengör Labret dubbar


Oavsett om du bär en labret stud eller en ring, måste du hålla det så rent som möjligt. En infekterad piercing är inte sexig. Labret piercingar ta ungefär sex till åtta veckor för att läka. Den första stud används för en labret piercing tar längre tid att läka på grund av svullnad som uppstår. Efter sex veckor, kan stud ändras. De enda verktyg du behöver för att rengöra en labret stud är havssalt, munvatten och lavendelolja.

Instruktioner

• Tvätta händerna. Fylla en kopp med halv klart antiseptisk munvatten och hälften vatten. Swish blandningen i din mun i en minut. Fokusera på swishing blandningen runt piercingen. Spotta ut munvatten när du är klar.

• Lös 1/2 tsk havssalt till 1/4 kopp varmt vatten. Blöt en bomullstuss i saltvatten. Placera bomullstuss på utsidan av piercing i två till tre minuter. Ren skorpan som kan vara runt piercingen.

• Kontrollera att se till att bollen skruvas på tight. Doppa en bomullstuss i en liten mängd lavendelolja. Kör bomullstuss till hålet där stud sitter. Lavendelolja hjälper till att läka sår och smörjer.