mynewspapers.net

Hur man rengör kvistig furu väggar

Hur man rengör kvistig furu väggar


Ofta används i stugor och andra rustika strukturer, kvistig furu kan lägga till en kontrast hemma också, med dess mörka knop inbäddade i blek-färgade pinjeskogen. Eftersom furu är ett mjukt trä, var försiktig med vad du använder för att rengöra dina kvistig furu väggar. Använda hård eller tunga städare kan orsaka permanenta skador i kvistig furu trä.

Instruktioner

• Skapa en grundläggande lösning av en matsked diskmedel till en stor skål eller hink med vatten för att avlägsna klibbiga ämnen på lackerade kvistig furu väggar. Du kanske kan använda mindre diskmedel. Du behöver bara använda tillräckligt tvål så att SÅPLÖDDER bildas i vattnet.

• Torka ner väggen med en trasa. Helt enkelt doppa ett hörn av trasan i lösning, ringer högspänningsnätet ut att ta bort det mesta av vattnet och torka raskt över något klibbiga ämne på väggen.

• Torka väggen med rent vatten att ta bort alla renare rester.

• Torka på väggen med en torr trasa att ta bort klibbiga ämnen. Hjälp av nageln på baksidan av högspänningsnätet för att försöka skrapa bort klibbiga ämnen på osminkad väggen. Använd inte din nagel direkt på kvistig furu, eftersom nageln repor du i tallen kommer att förbli.

• Sand platt märken, såsom penna, tills de försvinner. På små märken, sand över bara några inches av väggen tills märket försvinner. Om märket är stor, kan du slipa en hel avdelning i väggen eller hela väggen nivå.

• Lack din kvistig furu om du inte utseendet. Enligt Boston "Hus och hem" förseglar sidan, lackering väggen det så att du kan tvätta väggen om du behöver i framtiden.