mynewspapers.net

Hur man rengör krås

Hur man rengör krås


Njut av kyckling muskelmage så bakade, kokt eller stekt. Kyckling muskelmage är en muskulös påse i en kyckling mag-tarmkanalen. Muskelmage innehåller små bitar av grus förtäring av kycklingen. Maten passerar genom magen och in muskelmage som kontrakt, orsakar grus att slipa mot maten. Mala sönder maten medhjälp i sin matsmältning. Muskelmage täcks av ett membran av brosk som är täckt med ett lager av fett. Rengör muskelmage och koka den på många sätt för en läcker behandla södra-stil.

Instruktioner

• Chill muskelmage i isvatten innan du börjar arbeta med den. Lägg muskelmage på skärbräda så tarmen öppningarna möter upp och bort från dig. Använd en vass kniv för att skära muskelmage öppna, endast när det gäller den hinnan som omsluter den. Klipp inte genom membranet.

• Öppna muskelmage, tömma innehållet och omedelbart skölj insidan under rinnande kallt vatten. Var noga med att spola noggrant för att ta bort alla spår av sand eller grus.

• Skjut tumnageln där muskelmage delades och arbetar det mellan den tuffa vita hinnan och muskelmage muskeln. Fortsätta skjuta tummen på ena handen under membranet samtidigt som du drar på muskelmage muskeln med den andra handen till membranet och fettansättning tas bort.

• Skiva på små tips av brosk på varje ände av muskelmage samt eventuella kvarvarande fett.