mynewspapers.net

Hur man rengör keramiska hängslen

Hur man rengör keramiska hängslen


Om du behöver tandställning att räta ut tänderna, då har du några val om vilken typ av tandställning som du får. Vissa människor föredrar keramiska hängslen över metall eftersom materialet är klart; om inte de tittar mycket noga, kan människor inte ens märker du har tandställning. Men om du tillåter din keramiska hängslen bli smutsig, som lämnar matrester i din hängslen, kan människor märka dem när du talar eller leende. Lyckligtvis finns det en enkel process för rengöring din keramiska hängslen.

Instruktioner

• Rengör din keramiska hängslen varje gång du äter. För att rengöra dem, borsta tänderna med en elektrisk tandborste och fluor tandkräm.

• Borsta tänderna efter du dricka vätskor som kan färga din keramiska hängslen som te, kaffe, vin och läsk.

• Tandtråd minst två gånger om dagen att ta bort matrester mellan tänderna och hängslen. Om möjligt, tandtråd efter varje måltid. Använd tandtråd som är stel på ena sidan så att du kan trä det genom tänderna på tuggummi sidan av binda av din hängslen. Flytta floss upp och ner längs varje tand minst fem gånger utan att binda sig för mycket tryck. Se till att tandtråd båda sidor av varje tand.