mynewspapers.net

Hur man rengör katt-urin på en skinnsoffa

Hur man rengör katt-urin på en skinnsoffa


Katt-urin har en stark lukt och kan lämna obehagliga fläckar om inte gick att omedelbart. För att förhindra att din katt med soffan som deras badrum, måste du söka lämpliga disciplinära åtgärder genom att konsultera din veterinär för att se till att din katt inte skall fortsätta dåliga beteende. Katt-urin på en skinnsoffa kan skada vilja behov repareras av en professionell om du inte vidtar åtgärder så snart som möjligt. Du måste ta bort både bets och lukt att helt eliminera katt-urin.

Instruktioner

• Använd pappershanddukar att torka upp katt-urin av din skinnsoffa. Blot så mycket urin som möjligt med en pappershandduk att hålla den från blötläggning i din skinnsoffa. Beroende på kvantiteten av urin, kan du behöva använda mer än en pappershandduk i taget. För maximal absorbans, vik pappershanddukar på mitten. Gäller inte trycket när insupa urinen med pappershanddukar eftersom detta kan driva urinen i dynan. Helt enkelt placera pappershanddukar på katt-urin och tillåta dem att suga upp urin. När en pappershandduk blir mättad, använda en ny och fortsätter detta tills du inte kan suga upp mer.

• Ta bort kuddarna i soffan. Ta täcket av kuddarna om katt-urin indränkt genom lädret.

• Kombinera 1 qt. väteperoxid, 1 msk flytande diskmedel och ¼ kopp bakpulver i en plastbehållare. Blanda ingredienserna långsamt och försiktigt med en trä eller plast sked. Omrörning ingredienserna alltför kraftigt kommer att orsaka blandningen att svämma över.

• Fyll en sprayflaska med blandningen. Spraya läder Kuddfodral och kuddar med du hemlagad renare. Täcken och kuddar att torka och sätt sedan ihop i soffan.

• Lägg till en läder balsam i soffan. Följ anvisningarna på produkten. Den kommer att hålla lädret i gott skick.