mynewspapers.net

Hur man rengör kaninkött

Hur man rengör kaninkött


Korrekt klädd kanin ger en delikat kryddade kött. Slutföra uppgiften att städa kaninkött så snart efter att döda som möjligt. Om under fältet dressing spelet hittar du olika interna parasiter, helt enkelt ta bort dem i förband och flås. De skadar inte köttet, och det betyder inte att kaninen är sjuka. Använd alltid gummihandskar när du hantera raw kaninkött som det kan bära tularemi, en bakteriell sjukdom som är överförbara till människor. Koka kaninen grundligt för att förstöra alla bakterier.

Instruktioner

• Sätt på din gummihandskar. Göra ett grunt snitt från analöppningen genom bröstkorgen och upp till halsen. Se till att inte punktera tarmen, eftersom detta kan förorena köttet.

• Dra ut inälvorna. Titta på den kanin lever. Om den har vita fläckar, det är sjuka och behöver för att kastas bort. Om det är bra, placera den i en plastpåse tillsammans med hjärtat att laga mat senare.

• Använd tummen och pekfingret för att nypa huden upp och i närheten av den kaninen ryggraden. Använd din kniv för att skära skinnet från ryggraden ner sidorna. Var noga med för att göra grunda nedskärningar så du inte skadar köttet.

• Ta tag i skinnet med båda händerna. Dra i motsatta riktningar. Hålla dra tills benen flås ner till fötterna.

• Skär av fötter, svans och huvud. Rengör kroppshålan min att ta bort överblivet material när du är klar dressing kaninen.

• Skölj kaninen under rinnande vatten. Klappa kanin torrt med hushållspapper. Paketet kaninen i en stor plastpåse. Förvara köttet i kylskåp eller frys.