mynewspapers.net

Hur man rengör högblank svart vattenfläckar

Hur man rengör högblank svart vattenfläckar


En högglansig svart erbjuder en modern och snygg design till alla inredningar och vinner i popularitet som en finish för köksmaskiner. Tyvärr, högglansig svart underlättar vattenfläckar, fingeravtryck och fläckar att se än platt finish. Om vatten som stänker på objektet är kvar för att torka, visas en ful vatten plats. Dessa fläckar och märken kommer att göra högblankt svart visas tråkig och grådaskig. Lyckligtvis, normal rengöring hjälper bort vattenfläckar och återställa utseendet på den högblank svart finishen.

Instruktioner

• Torka högblank svart finish med en torr, luddfri trasa. Börja högst upp och torka i en svepande rörelse medan du flyttar. Detta kommer att ta bort ytan damm eller skräp på den blanka yta.

• Fyll en behållare med 1 kopp destillerat vatten och 1 kopp vit vinäger. Häll utspädd vinäger blandningen försiktigt i en ren sprayflaska.

• Dimma en ren luddfri trasa med utspädd ättika. Börja högst upp i high gloss black och torka i en svepande rörelse över ytan. Vit vinäger kommer att rensa ytan medan skära genom fett, smuts och hårt vatten fläckar.

• Ansöka på nytt utspädd ättika på trasan när den blir torr och fortsätta torka högblankt svart medan du flyttar mot botten.

• Buff i högblank svart torrt med en ren, luddfri trasa. Upprepa processen som behövs.