mynewspapers.net

Hur man rengör hårt vatten från glas duschdörrar

Hur man rengör hårt vatten från glas duschdörrar


När du har hårt vatten, bygga grumlig vita fläckar upp på glas duschdörrar. Denna vita film gör din duschdörrar ser smutsig även när de är i övrigt ren. Uppbyggnaden lockar tvålrester och annan smuts att skapa fläckar som kräver armbåge fett att ta bort. Förebyggande åtgärder är bäst när det kommer till hårt vatten fläckar, förnödenheter finns i hem hjälp bli du framgångsrikt av filmen.

Instruktioner

• Håll en citron hälften i din hand och strö bakpulver över massa sidan.

• Blöt ytan på ditt glas Duschdörrar med bakpulver-täckt citron halv. Pressa citron något som du skrubba för att frigöra juice. När det finns ingen mer juice i citron hälften, tillämpa bakpulver till en annan citron halv och fortsätta skura glas duschdörrar tills de är täckta med citron och bakpulver blandningen.

• Lämna citron juice och bakpulver blandningen på glaset i 10 minuter. Fukta en svamp och skrubba duschdörrar att tvätta i hårt vatten fläckar. Skölj din dörrar bort ta bort rengöringsmedel blandningen så att du kan se om någon hårt vatten fläckar kvar.

• Kombinera lika delar citron saft, vinäger och vatten i en sprayflaska. Spray lösning på eventuella återstående hårt vatten fläckar på glas duschdörrar. Låt lösningen att stanna kvar på fläckarna i 10 minuter.

• Fukta en trasa och torka av din duschdörrar bort vinäger lösningen och de sista hårt vatten fläckarna. Torka ytan med en annan trasa.