mynewspapers.net

Hur man rengör hårt vatten fläckar från kakelVattenfläckar kan mig en hemmafru värsta mardröm. De lämnar en kvarvarande film av tvål och smuts som kan ta många timmar för skurning att bryta ner. Hårt vatten refererar vanligtvis till en starkare koncentration av mineraler i vattnet, vilket gör det mindre lösligt. Utan att ta bort hårt vattenfläckar, din kakel kommer snabbt att bli tråkig och så småningom kommer att behöva ersättas.

Instruktioner

• Blanda ihop 1/2 kopp vatten, 1/2 kopp citron saft, 1/4 kopp vinäger och 1/2 tsk diskmedel i en sprayflaska. Skaka försiktigt för att blanda ingredienserna helt utan att skapa en överväldigande mängd SÅPLÖDDER.

• Spraya blandningen på kakel i stora mängder. Låt blandningen att sitta i 30 sekunder att äta bort vid hårt vatten film. Spraya ett tilläggsbelopp av blandningen på kakel att blöta ner området för att skura.

• Skrubba kakel i en cirkulär rörelse med pensel. Skrubba i injekteringsbruk, över alla kurvor och längs kanterna medan du arbetar blandningen i ett lödder. Pensla över hela ytan på varje enskild sida vid sida.

• Skölj plattor omedelbart med varmt vatten för att undvika att lämna ränder. Spraya med starkaste inställning av duschmunstycke om rengöring dusch kakel. Kraften som hjälper lyfta bort återstående fläckar och smuts. Låt kakel till luft lufttorka.

• Upprepa behandlingen med en ytterligare 1/2 kopp citronsaft för resistenta hårt vattenfläckar. Syran i juice bryter ner mineraler med mer intensitet än tidigare blandningen.