mynewspapers.net

Hur man rengör försilvrad koppar

Hur man rengör försilvrad koppar


Silver plätering innebär beläggning en annan metall, som koppar, med ett tunt lager av silver. Detta ger illusionen att artikeln är solid silver. Rengöring alla silver pläterad föremål, oavsett vilken metal är nedanför silver, kräver en mjukare touch än rengöring en solid bit av silver. I vissa fall kan pläteringen gnuggas om du skura det för hårt. Detta kommer att utsätta metallen under och minska i värde och skönhet av silver pläterad artikeln.

Instruktioner

• Fyll din diskbänk med varmt vatten och tillsätt diskmedel. Placera de silver pläterad koppar objekt i diskhon och tvätta dem. Om ett objekt inte får plats, använda en svamp doppad i det tvål och vattnet för att rensa.

• Skölj av silver pläterad koppar objekt i varmt vatten och placera dem på en handduk.

• Blanda 3 msk vitling med 1 msk denaturerad alkohol i en skål, som föreslagits av University of Georgia förlängning. Sätta på gummihandskar för att skydda händerna.

• Fukta en mjuk trasa i rengöring blandningen. Gnugga över silver pläterad koppar objektet, med rakt upp linjer.

• Fördjupa artikeln igen i tvålvatten att avlägsna rengöringsmedelslösningen. Skölj av försilvrad koppar med varmt vatten och torka omedelbart med en ren trasa eller handduk.