mynewspapers.net

Hur man rengör & försegla en stenmur

Hur man rengör & försegla en stenmur


Stenväggar lägga intresse till trädgårdar, uteplatser eller inomhus livsrum. Tätning en stenmur bevarar väggen, ger regnvatten att rinna av samt framtida rengöringen lättare. Frimurare och husägare har en mängd stenar att välja mellan när uppföra en mur, inklusive tegel, fältet sten, STENPLATTA eller floden sten. Rengöring och tätning metoder vara densamma oavsett vilken typ av sten.

Instruktioner

• Tvätta väggen med ett milt rengöringsmedel och en skrubb borste. Skrubba bort områden av mossa, alger eller mögel tillväxt med en lika blandning av blekmedel och varmvatten. Skölj väggen ordentligt och låt den torka helt. Använda power bricka på en låg nivå för stora utomhus väggar. Försiktig runt injekteringsbruk eller murbruk linjer för att undvika att skada lederna.

• Reparera spruckna eller lös murbruk lederna. Håll en murverk kallt mejsel på en 45-graders vinkel mot den skadade murbruk gemensamt och slå med en hammare för att ta bort skadan. Blanda murbruk med vatten för att utveckla en pasta-liknande konsistens. Fyll en injekteringsbruk väska med murbruk och pressa injekteringsbruk längs void lederna. Låt murbruket för 48 till 72 timmar innan tätning.

• Gäller murverk sten GRUNDPOLISH för murbruk lederna och djupa försänkningar med en pensel. Låt remsan torka--vanligtvis två till fyra timmar.

• Rulla två till tre skikt med murverk sten GRUNDPOLISH med en paint roller över hela väggen. Låt varje pälsen torka i två till fyra timmar mellan program.