mynewspapers.net

Hur man rengör fet Film av keramiska plattor

Hur man rengör fet Film av keramiska plattor


Keramiska plattor tål de flesta missbruk utan acceptera fläckar eller repor, men smart, oftast glaserade ytan kommer att samla in en fet film över tiden, särskilt i väl använt kök. Du kan också oavsiktligt skapa en hala, fet yta genom att rengöra din keramiska plattor med en olja-baserade rengöringsmedel, som lämnar en restprodukt på glaserade plattor. Fet film är inte bara ointressant och en bakterie och smuts magnet, men det är också en fara på ett golv, där det kan orsaka en nedgång. Ren fet filmen utanför din keramiska plattor så fort du märker den.

Instruktioner

• Kombinera alla dina flytande ingredienser i hinken och rör dem tills de är helt blandade.

• Skruva loss den sprayflaska spray topp och sätta i tratten lilla änden i spray flaskans öppning. Häll i hinken lösning i sprayflaska via tratten. Ersätta den sprayflaska spray topp när du har fyllt flaskan.

• Spraya denna lösning till fet-området, och torka sedan bort både lösningen och fet film med din svamp. Ren injekteringsbruk med samma lösning, med en gammal tandborste som en skrubber vid behov. Mopp någon fet golv med en mopp indränkt i din hink med lösning.

• Skölj de rengjorda områdena med rent vatten.