mynewspapers.net

Hur man rengör färgade legering hjul

Hur man rengör färgade legering hjul


Aluminiumfälgar är ett populärt alternativ till navkapslar på många bilar idag. De är attraktiva, och de kommer ser bra ut i år om väl underhållna. Tyvärr, lättmetallfälgar kan snabbt bli smutsig och färgade från bromsdamm från bromsok, samt miljöfaktorer som smuts och fett. Det finns ett antal kommersiella legering hjul rengöringsmedel på marknaden, men bör du alltid börja med mild rengöringsmedel som tvål och vatten för att få den första smuts och sot av dina fälgar.

Instruktioner

• Dimma hjulet lätt med varmt vatten från tvål och rengöra den med en trasa. Få all smuts som du kan ta bort, då dimma det igen med rent vatten och torka med en ren trasa.

• Blanda en generisk bil schampo med vatten och svamp av dina fälgar. Spola med rent vatten.

• Överväga att använda en kommersiell Lättmetallfälg renare om tvål och vatten inte är stark nog att ha en effekt på fläckar. Läs alla instruktionerna på flaskorna. Applicera cleaner direkt till hjulet, då fungerar det med en ren trasa.

• Tillämpa ett fläck-specifika renare för att rikta bränsle fläckar, olja, silikon, vax, tuggummi, fett, hartsartade träd sap och lim rester.

• Spola bort hjulet med rent vatten när fläcken har tagits bort, och överväga att tillämpa en bilvax eller polish när hjulet är torr. En bra vax skyddar lättmetallfälgar från framtida färgning.