mynewspapers.net

Hur man rengör en vit målat fotboll Jersey

Hur man rengör en vit målat fotboll Jersey


Om inte en spelet spelas på ett konstgräs fält, fotboll ofta är lika med fläckar. Gräs och smuts är ofta primär syndarna i fotboll enhetliga fläckar. Även om lika lätt missfärgade, visar mörkare färg uniformer vanligtvis inte smuts så mycket som vita spelet byxor eller tröjor. Rengöring vit fotbollströjor kan ofta göras genom att följa några steg. Det är viktigt att förstå vissa traditionella tvätt produkter inklusive blekmedel kan skada eller förstöra en fotboll jersey och bör inte användas.

Instruktioner

• Borsta så mycket smuts, gräs eller skräp från vit fotboll jersey som möjligt med en torr, mjuk-borst borste.

• Hålla den vita tröjan under rinnande vatten och försök att lossa och ta bort så mycket gräs och smuts fläckar som möjligt med händerna eller penseln.

• Sprida tröjan på en arbetsyta och tillämpa tyg före tvätta fläcken behandling. Använd en applikator fläcken stick eller vätska fläcken behandling och arbeta in fläcken på tröjan.

• Tvätta tröjan i ljummet vatten med milt rengöringsmedel. Ta bort tröjan när tvättcykeln är klar och hänga tröjan på tork på en varm plats. Undvik att placera tröjan i en torktumlare.