mynewspapers.net

Hur man rengör en tegelsten pizzaugn

Hur man rengör en tegelsten pizzaugn


Vissa människor svär att matlagning en pizza i en tegelugn avkastning en överlägsen pizza till en kokt i en traditionell varmluftsugn. Skorpan kommer ut skarpa och pizza kommer ut med en konsekvent smak. Men du är matlagning på tegel och tegel är porös. Du måste rutinmässigt rengöra tegel att säkerställa det förblir i gott matlagning skick så att du tar bort alla bakterier som kan göra människor sjuka.

Instruktioner

• Plocka upp några heta bitar av kol med tång och placera bitar av trä på de artiklar som föll av pizza att bränna dem bort. Den här metoden fungerar bara om din tegelugn värms med trä. Om det värma med gas, hoppa över detta steg och flytta till nästa.

• Mellan matlagning pizzor, skrapa mat som faller av pizza och landar på tegel med en metallavstrykare. Detta inkluderar ost, pepperoni eller alla andra artiklar som faller bort. Ta bort objekt och kasta dem i papperskorgen.

• Skölj en trasa i rent vatten och ringer ut överflödigt vatten från högspänningsnätet. Torka upp fett spill mellan matlagning pizza med trasan. Använda ugn handskar för att skydda händerna från brännskador.

• Borsta golvet i ugnen med en metall stålborste regelbundet att avlägsna aska och sot.