mynewspapers.net

Hur man rengör en soffa tyg med Scotchgard

www.mynewspapers.net | 520: webbserver returnerar ett okänt fel

Fel 520 Ray-ID: 21f5648f02552402 • 2015-09-02 01:20:30 UTC

Webbserver returnerar ett okänt fel

Du

Webbläsare

Arbetar
Ashburn

CloudFlare

Arbetar
www.mynewspapers.net

Värd

Fel

Vad hände?

Det finns en okänd anslutningsproblemet mellan CloudFlare och webbservern ursprung. Webbsidan kan därför inte visas.

Vad kan jag göra?

Om du är en besökare av denna hemsida:

Behaga försök igen på några minuter.

Om du är ägaren av denna webbplats:

Det är en fråga mellan Cloudflare's cache och webbservern ursprung. CloudFlare monitorer för dessa fel och undersöker automatiskt orsaken. För att stödja undersökningen, kan du dra motsvarande felloggen från webbservern och överlämna den vårt support-team. Vänligen inkludera Ray ID (som är längst ner på denna felsida). Ytterligare felsökningsresurser.Scotchgard, tillverkas av 3M, är ett tyg, matta, klädsel, kläder, automotive och golv renare och protectant. Om du vill ta bort en fläck av din soffa tyg eller rengöra hela ytan på soffan, har Scotchgard en mängd olika tyg och klädsel rengöringsmedel tillgängliga för dig att använda. Scotchgard har också en protectant som bör hindra fläckar bildas igen eller framtida fläckar från att hända.

Instruktioner

• Läs instruktionerna och varningar etiketterna på din Scotchgard kan. Se till att produkten är säker att använda på din soffa tyg.

• Skaka burken i upprätt läge.

• Ta bort kuddarna från soffan.

• Spraya din kan av Scotchgard i en även svepande rörelse över kroppen i soffan. Täcka alla områden av tyget, inklusive kuddar som du tog bort.

• Byta ut dynorna, och låta Scotchgard spray lufttorka. Beroende på svårighetsgraden av fläckar, kan soffan ta allt från 20 minuter till några timmar i luften torr. Om du helt enkelt sprutning i soffan i en svepande rörelse, ska det torka i under en timme. För svåra fläckar som du sprutning direkt, kan det ta några timmar att torka. Vissa Scotchgard produkter kan instruera dig att utplåna alla färgade områden med en luddfri trasa, så följ de specifika instruktionerna på den kan etikett.