mynewspapers.net

Hur man rengör en Schäfer öron

Hur man rengör en Schäfer öron


Tyska herdar finnas stora hundar som gör bra kamrater. Ta hand om en Tysken Fåraherde ordentligt är en viktig del av att vara hundägare. Utfodring, promenader och borstning är bara några av de mest grundläggande saker som kan göras för att ta hand om en tysk herde. Rengöring en Schäfer öron är också en mycket viktig del av grundläggande grooming. Det är viktigt att rengöra en Schäfer öron regelbundet för att ta bort vax eller byggs upp i öronen. Regelbunden rengöring av din Schäfer öron kommer att minska risken för allvarliga örat problem på vägen.

Instruktioner

• Välj ett öra rengöring lösning. Du kan köpa dessa lösningar på sällskapsdjur lagren eller gör din egen. Kombinera lika delar gnugga alkohol och vinäger i en skvätt flaska för en hemlagad öra renare.

• Tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. Detta innebär att alla bakterier förs in i hundens öron.

• Hålla den tyska herden huvud fortfarande genom att försiktigt Linda din arm runt halsen. Placera spetsen på den sprutande flaskan bara inne i hörselgången. Spruta några droppar i örat renare i hörselgången. Arbeta på ena örat i taget.

• Placera tummen och pekfingret vid basen av örat och meddelande försiktigt örat i ca 20 sekunder. Släpp i örat från fingrarna. Den tyska herden kommer nu skaka på huvudet för att ta bort överflödigt lösningen från hans öra. Ge honom några minuter att koppla av innan du fortsätter.

• Ta bort vax och uppbyggnad från örat med en mjuk trasa. En bomullspinne kan användas för att rengöra runt basen av örat och hörselgången, men in inte pinnen ner i hörselgången. Vax och byggs upp kommer att vara synlig som örat renare och hunden skakar på huvudet kommer att ha kom det upp till ytan.

• Upprepa processen på det andra örat. Vänta en lång tid mellan rengöring varje öra för att ge hunden en chans att koppla av.

• Torka den tyska herden öron med mineralolja för lätt rengöring. Fukta en bomullstuss med mineralolja. Torka försiktigt ut några exponerade vax eller byggs upp med bomullstuss.